Restorani i barovi

Restorani i barovi svojom ponudom oduševit će gurmane uz neodoljivu atmosferu i pogled na Jadran. Pripremili smo pravi doživljaj okusa vrhunske kuhinje. Ljubitelje ukusne hrane čekaju brojne delicije. Na odmoru se počastite nečim novim – jelima koja su drukčija od onih koja su svaki dan na vašem meniju. Gastronomska ponuda ugodit će vašem nepcu na poseban i autentičan način.

Restoran Dalmacija
Restoran Dalmacija idealno je mjesto za kušanje autentičnih dalmatinskih specijaliteta. Bogata ponuda domaćih jela u izvornom ambijentu i ugodnoj atmosferi vodi vas u novi svijet daleko od svih opterećenja svakodnevice. Preporučamo da probate najbolje u našoj ponudi, a to su specijaliteti pripremljeni na tradicionalni način ispod peke. Upoznajte kuhinju naše regije i uživajte u okusu svježih namirnica našeg podneblja.

Restoran Trattoria Bella
Ljubitelji talijanske kuhinje doći će na svoje u našoj Trattoriji. Tu ćete naći poznata i omiljena jela poput tjestenina i pizzâ iz krušne peći. Odaberite koje vam je najdraže talijansko jelo i uživajte u okusu bruscheta ili lasagna.

SweetDreams Cakehouse
Veliki izbor slastica iz domaće Belvedere slastičarne kojima nećete moći odoljeti. Uživajte u šarenom izboru sladoleda i raznolikosti okusa naših kolača. Pogotovo kad ogladnite nakon kupanja na plaži odmah do slastičarne. Garantiramo svježinu i domaću kvalitetu naših slastica.

Bunker Beer Bar
Vodite zdrave životne navike i ne odstupate od njih niti na odmoru? Osvježavajuće piće nakon plivanja ili treninga probudit će vašu energiju. Opustite se uz velik izbor bezalkoholnih pića i svježe cijeđenih napitaka, uz morsku atmosferu doživljaj će biti potpun.

AY WAMO bar i LUNGO MARE bar
Beach barovi smješteni uz samu plažu i šetnicu idealni za opuštanje uz more i pogled koji oduzima dah. Osvježite se uz piće i povjetarac.